Pünkösdi úrvacsora

Kedves Testvéreink!

Örömmel hirdetjük – vasárnapi istentiszteletük idején még nem tudtuk – hogy pünkösd ünnepén újra van lehetőség úrvacsorai közösséget tartani.

Egyházkerületünk vezetése és az esperesi kar határozata teszi ezt lehetővé mindenki számára, akik szeretne élni a szent jegyekkel.

Felhívják figyelmünket a fontos  és ismert járvány megelőzési szabályok betartására és arra, hogy közös kehelyből nem vehetjük a bort. Ehelyett  javasolják az egyszer használatos műanyag pohárkákat, ami tálcáról vehet mindenki magához, előre elkészítve biztosítjuk azt. A kenyeret is előre feldarabolva  tálcáról vehetik majd át a lelkésztől.

Hálát adunk azért, hogy újra van lehetőségünk Jézus Krisztussal való közösségünk megerősítésére. Erre együtt is készülhetünk csütörtökön és pénteken fél 6-kor bűnbánati alkalom keretében.

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk ünnepi, úrvacsorai alkalmunkra, hogy hálát adhassunk megtartatásunkért, és az ige szava szerint megerősödhessünk az Úrban és az Ő hatalmas ereje által. Jöjjünk és biztassunk másokat is a pünkösd közös ünneplésére!

Áldás, békesség!

Kategória: Kategóriák | A közvetlen link.