Hittantábor általános iskolásoknak

Egyházközségünk ezen a nyáron is gyülekezeti napközis gyermektábort szervez gyermekistentiszteletre és hittanra járó gyermekek részére. A tábor időpontja 2019. július 4-7-ig csütörtöktől vasárnapig. Helyszín: a református templom, gyülekezeti terem és a parókia udvara.

Szeretnénk tartalmas és hitben is építő napokat szerezni a gyermekek számára. A hét témája: Élet a pusztában. Minden nap lesz bibliai foglalkozás, éneklés, kiscsoportos megbeszélés, feladatlapok kitöltése, kézműves foglalkozás, játék, versenyek.

Naponta 8 órától várjuk a gyerekek érkezését és biztosítjuk számukra a felügyeletet délután 4 óráig, valamint a háromszori étkezést, tízórai, meleg ebéd és uzsonna formájában. A tábor költségeihez 2. 500,-Ft hozzájárulást kérünk gyermekenként.

A napközis hét lezárása július 7-én vasárnap délelőtt 10 órakor, istentisztelet keretében lesz. Ekkor a gyerekek rövid műsor keretben ízelítőt adnak a héten tanultakról s eredményhirdetés is lesz a köztük levő verseny végeredményének ismertetésével, ajándékok kiosztásával. Ezután mindenkit szeretettel várunk gyülekezetünk családi napjára, melyen ebédről és vidám programokról gondoskodunk valamennyi résztvevő számára.

Jelentkezni a következő elérhetőségeken lehet:

Papp Tiborné  lelkipásztor:  20 533 9474,

Solymosiné Roósz Viktória hittanoktató: 20 310 9625

mezobereny@reformatus.hu

Mezőberény, 2019.06.19.             Papp Tibor  lelkipásztor

 

 

Kategória: Kategóriák | A közvetlen link.